Polkuoppaasi Italiassa

Näkemykseni hyvän elämän
avaimista pähkinänkuoressa

 

Henkisestä hyvinvoinnista huolehtiminen, itsensä tunteminen ja
oman uskomusmaailman selkiyttäminen, fyysisen kunnon ja terveyden
vaaliminen, itsensä ravitseminen tervehdyttävällä ja vitalisoivalla ravinnolla,
elämän yksinkertaistaminen niin pitkälle kuin mahdollista,
kaikesta turhasta luopuminen.
Itsensä ilahduttaminen joka päivä.

Olen Sirkka Aho ja asun suomalaisen mieheni kanssa tämän hetkisessä kotimaassani Italiassa. Asuessani aiemmin Oulussa ja työskennellessäni bioteknologiayrityksessä ristiriita sisälläni alkoi kasvaa tekemäni työn ja sen välillä mitä sydämestäni olisin halunnut tehdä ja minkälaista elämää elää. Velvollisuudentunne kuitenkin pakotti jatkamaan entiseen tapaan kunnes 2010 sain neuvoteltua itselleni mahdollisuuden jäädä 25 työvuoden jälkeen vuorotteluvapaalle.
Suuri seikkailu alkoi, kun pakkasimme aluksi puolen vuoden reissua varten itsemme ja tavaramme autoon ja käänsimme keulan kohti Italiaa. Haaveena oli aluksi löytää paikka, johon voisimme ystäväpariskunnan kanssa perustaa keskuksen jossa elämää voisi elää toisella tavalla, rakkaudesta ja sydämestä ohjautuen. Sopivaa järjestelyä ei kuitenkaan löytynyt, mutta me olimme jo menettäneet sydämemme Cupramontanalle ja asetuimme tänne asumaan.
Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Viimeisen 30 vuoden aikana olen tutkinut ja oppinut oman kokemukseni kautta elämää sen moninaisuudessa ja ymmärtänyt ja kokenut että on niin paljon enemmän kuin se mitä voimme silmillämme nähdä. Halu ymmärtää itseä, muita ja koko tätä elämän mysteeriä kutsui minut  opiskelemaan Olemuksen mentaaliseksi valmentajaksi. Lisäksi olen opiskellut erilaisia täydentäviä hoitoja, joita käytän työssäni.

Tervetuloa Il Sentieroon!

Rakkaudella,
Sirkka

OTA YHTEYTTÄ - ODOTAN POSTIASI!

6 + 4 =