Palautteita asiakkailtani

Kevään 2016 pyhiinvaellus Cupramontanasta Assisiin on ollut matka, jota en unohda koskaan.

En uskonut patikoivani yli 100 kilometriä sellaisessa keveydessä ja rauhassa. Viimeisillä osuuksilla jalat jo rakoilla, mutta sydän niin täynnä. Jaksoin ja halusin kävellä.

Ei tarvinnut pohtia kellonaikoja, eikä taaksejääneitä tai jäljellä olevia kilometrejä. Niillä ei ollut merkitystä juuri sillä hetkellä. Lopultakin olin täysin läsnä. Joka askeleella, joka henkäyksellä. Ympäröivä luonto tuli lähelle, värit kirkastuivat, äänet ja tuoksut vahvistuivat.

Miten henkeäsalpaavan kaunis ja niin monimuotoinen voi olla Umbrian maaseutu ja vuoristo keväällä. Kiitos rakas Kari, kun olit niin viisaasti suunnittelut meille yhden Italian upeimmista reiteistä, joka sopivasti haastoi ja niin suuresti palkitsi kulkijansa. Sinun taitavassa ohjauksessasi on aina hyvä ja turvallista olla.

Muistan vieläkin sen pakahduttavan ilon, liikutuksen, kiitollisuuden ja valtavan rakkauden tunteen, kun lähestyimme Assisia.

Rakas Sirkka, kiitos siitä, että sain jakaa sen sinun ryhmässäsi, ihanien ihmisten kanssa. Fransiskus – sinäkin olit meitä vastassa.

Olimme hyvässä hoivassa ja huolenpidossa; kun sinä Sirkka järjestät matkan, niin siinä kaikki sujuu täydellisesti.

En ole se sama ihminen, joka reppuinen, epäilyksineen, pelkoineen ja toiveineen lähti matkaan. Jotain muuttui – ja isosti.

Kiitos kaikesta.

Rakkaudella ja ilolla,

Sari

Elämänvoimahieronta:
Se lempeä tunnelma, kosketus ja rauha mikä tässä kokonaisvaltaisessa hoidossa on läsnä saa minut kerta kerran jälkeen tulemaan Sirkan käsittelyyn lomani aikana. Hoito eheyttää joka tasolla – keho, mieli ja sydän hymyilee.

Suosittelen

Päivi

Tämä intialainen päänhieronta tuntuu voimakkaasti koko kehon alueella, vaikka käsittely on pään alueella. Äärimmäisen rentouttavaa, nautinnollista ja ja jopa unettavaa. Tämän voisi ottaa vaikka joka päivä!

Harri

To get a massage from Sirkka is a wonderful experience. I can only recommend it to everybody.
Sirkka is very sensible, activates your energy and afterwards you feel so wonderful, vital and fulfilled.
Thanks a lot. I will return soon.

Big hug

Ulla