TERVETULOA EHEYTTÄVÄÄN JA

RENTOUTTAVAAN HOITOON

Intialainen päähieronta

30 tai 45min

Syvästi rentouttava ja stressiä lievittävä hieronta jossa käsitellään pään alueen lisäksi niska-hartiaseutu ja korvalehdet. Usein liitän hoitoon myös kehoa tasapainottavan energiahoidon (45 min hoito).

Hieronta poistaa stressiä ja lihasjännityksiä, rauhoittaa mieltä, parantaa keskittymiskykyä, aineenvaihduntaa, päänahan hyvinvointia ja hiusten kasvua. Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto. Se on osa ayurvedista perinnettä, jota on harjoitettu Intiassa jo yli 5000 vuotta.

Hieronta tasapainottaa autonomista hermostoa ja siten nopeuttaa kehon omia paranemisprosesseja sekä ennaltaehkäisee sairauksia vahvistamalla vastustuskykyä. Hoidon aikana vapautuvat endorfiinit vaikuttavat tehokkaasti myös mieleen antaen voimia ja elämäniloa. Hoidon jälkeen olo on rauhallinen, seesteinen ja ajatukset kirkkaat.

Intialainen päähieronta ei sovi, jos Sinulla on

– aivoverenkiertohäiriöitä
– flunssa tai akuutti tulehdus
– iho rikki hoidettavalla alueella
– luupiikki tai pahoja kulumia niskassa
– sydämen tahdistin
– syöpä
– paikallinen infektio tai tarttuva ihotauti
– paikallisia laajentuneita verisuonia hoidettavilla alueilla
– epilepsia
– psoriasis pään alueella
– jos olet ollut onnettomuudessa, leikkauksessa tai loukkaantunut viimeisen kuukauden aikana

Jos olet epävarma, neuvottele ensin lääkärisi kanssa.

Elämänvoima-hieronta

Elämänvoima-hieronnassa asiakkaan koko keho käsitellään lempeän napakasti hieroen, sivellen ja painellen päästä varpaisiin. Hieronta tarjoaa puolentoista tunnin hyvänolon hoidon, jolloin voit vain rentoutua ja nauttia. Kehon tasolla hieronta rentouttaa lihasjännityksiä ja erityisesti lisää nesteiden liikkuvuutta. Tunnetasolla hoito antaa mahdollisuuden jumiutuneiden ja lukittuneiden tunteiden lempeään avautumiseen. Energiatasolla hoito kokoaa asiakkaan energian ja sysää sen vahvasti liikkeeseen.

Hoidossa käytetään öljyä koko keholla. Hoito kestää noin kaksi tuntia, voit myös valita tunnin tai 1,5 tunnin hoidon. Koko kehon huolellinen käsittely vie aikaa ja antaa myös parhaan tuloksen, siksi teen mieluiten kahden tunnin hierontoja.

Elämänvoima-hieronta on Susan Hedmanin kehittämä hoito. Yli kymmenen vuoden asiakastyön myötä on syntynyt hoito, joka yhdistelee klassisen, aromaterapeuttisen ja ayurvedisen hieronnan parhaita elementtejä. Olen Susan Hedmanin kouluttama.

 

Elämänvoiman Kosketus

Elämänvoiman Kosketus -hoito on Susan Hedmanin vastaanottama uusi hoitomuoto, joka puhdistaa ja parantaa ihmistä sekä tuo hänet lähemmäksi omaa itseään ja rakkaudellista olotilaa. Hoitomuoto on hyvin vaikuttava ja laittaa liikkeelle voimakkaan muutos- ja kehitysprosessin.

Tämän energeettisen hoidon voi tehdä niin, että asiakas on fyysisesti paikalla, jolloin kädet asetetaan kevyesti asiakkaan keholle tai etähoitona sopimuksen mukaan. Hoidon kesto määräytyy henkilön tilanteen mukaan ja sen voi myös yhdistää muihin hoitoihin.

Olen syvästi kiitollinen, että olen saanut olla mukana ensimmäisessä pioneeriryhmässä jotka tätä uutta hoitomuotoa ovat saaneet opiskella.

Lue lisää…

Mentaalinen valmennusprosessi

Tuen sinua matkallasi omaan sisimpääsi ja omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi. Apuna käytämme erilaisia harjoituksia, keskustelua ja lukemuksia. Lisäksi teen hoitoja,
jotka tukevat tätä prosessia.

OTA YHTEYTTÄ - VARAA HOITOAIKA!

13 + 7 =